Teen Wolf
Publicerat den

Om jag inte orkar läsa kolla jag på tv och nyligen började jag kolla på första säsongen av Teen Wolf. Förra vintern började den sändas på MTV i Sverige och numera finns den även att beskåda på Netflix.
 
Teen Wolf handlar om Scott McCall, en halvt obekväm kille utan större framgång varesig på lacrosse-planen eller vad gäller det sociala. När Scott och hans bäste vän Stiles beger sig ut i skogen för att leta efter resterna av en död tjej (ja, det är ju sånt man brukar göra när man får veta att någon blivit mördad i skogen) blir Scott biten av ett vargliknande djur och förvandlas vid nästa fullmåne till en varulv.
 
Snart får Scott fullt upp med att dölja sitt nya liv samtidigt som en serie mord inträffar. Motvilligt tar han emot hjälp av en annan varulv, Derek. Att vara teen wolf försvårar visserligen saker och ting, men allt är inte negativt - Scott blir skitbra på lacrosse och lagets nya stjärnspelare. Det börjar även en ny tjej i skolan, Allison, och att vara varulv verkar även ha påverkat Scotts sociala färdigheter. Det dröjer inte länge förrän de dejtar.

Teen Wolf är en halvbra underhållande ungdomsserie om varulvar som passar för en regnig dag hemma i sängen. Den följer receptet och blir emellanåt lite tråkigt klyschig men funkar för ändamålet. Tre tuggor får det bli.
 


/Jenny
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?