Isöhäxan- Henrik Larsson
Publicerat den

Andra delen av den storslagna fantasi-trilogin Blodsarvet

Erik Krigarhjärta befinner sig på de snötäckta Isöarna tillsammans med skuggväktaren Tolke och shamankvinnan Silda. Han söker bundsförvanter i kriget mot kung Sven Svartnacke och är fast besluten att återvända tillsammans med sin moders folk, men planerna vänds dock upp och ner när sällskapet hamnar i klorna på en människoätande häxa.
Samtidigt tågar Vanja och Loke mot Vita Landet tillsammans med upprorshären. Den väldiga nordländska huvudstaden verkar ointaglig, och manskapets stridsmoral är sänkt i botten. Erik har varit borta så länge att han tros vara död, och i skuggorna ruvar såväl gamla som nya fiender.

Isöhäxan är den andra delen i ”Blodsarvet” - en fantastisk fantasyserie. En serie som har allt: gastkramande spänning, kärlek och svek. Och i centrum en bondpojkes upptäckt om vem han verkligen är.

 Isöhäxan
Av: AndréMarley diktar: Skogen
Publicerat den

Skogen står där

När samhället tär

Den står där så stolt

Så stolt

Och så oberördNär allt annat viker

När alla varandra sviker

Så står skogen där

Helt stilla

Helt oberördNär inga andra längre står

När alla på sin egen begravning går

Så står den där

Skogen så stilla

Men ändock så skör


Krigarhjärta- Henrik Larsson
Publicerat den

9-årige Eriks liv tar en dramatisk vändning när den lilla by han lever i skövlas av ett krigarfölje. Han  blir tillfångatagen och förs som slav till ett stenbrott i det främmande och varma Söderland.
   Åren går och Erik växer sig allt starkare och när Herredottern Vanja Ossiandotter kommer till Stensala som slav och hans vän tolke svär en sann blodsed  börjar han långsamt förstå att han inte bara är en vanlig bondpojke, utan att ödet har något mer i beredskap för honom...
Fantastiskt! En svensk fantasy!
Otroligt bra skriven och karaktärerna vertklighetstrogna.
Av: André