MÅÅÅL! - Clive Gifford
Publicerat den

Det här är den perfekta fotbollsboken för dig som vill ha reda på mycket information, den täcker alla de bästa spelarna på alla postioner, resultat i stora mästerskap, legendariska ögonblick och regler samt taktiker.
 
Vill du lära dig massor om fotbollen och fotbollens proffs? Då är den här boken för dig!
 
/ André & Reza
 
 En man som heter Ove
Publicerat den

boken handlar om Ove
en 59 årig man som ska ta sitt liv men varje gång misslyckas han , en rolig historia av Oves liv när han fick en ny granne i det där bostadområdet , en kvinna från Iran och hon har ändrat Oves liv.
 
 
 
 
 Spökstaden : Andra boken om Miss Peregrines besynnerliga barn - Ransom Riggs
Publicerat den

Äventyret forstätter; Jacob  och hans vänner jagas fortfarande av Tomgastarna och Väsendena, den här gpngen i London under andra världskriget. 
 
Mellan fallande bomber och stridsflygplan springer en grupp annorlunda barn genom staden. Barnen har med sig en fågel, en fågel som kan rädda deras liv och hjälpa de komma undan monstrena som följt med de hela vägen från wales, men dock bara ifall fågeln är i sin rätta skepnad. För att kunna förvandlas tillbaka måste de hitta den sista fria Ymbrynen i världen, något som är lättare sagt än gjort!
 
Om du läst första boken eller sett filmen, läs denna också! Den är otroligt bra och spännande, den innehåller tidsresor, krig, monster och magi, alltså något för dig som gillar fantasy!
 
 
/André